Deel 175

In deze editie van ‘Tikkie Terug’ een terugblik op de Nieuwjaarstraining van 2008. Na enkele jaren ‘afwezigheid’ willen we aankomende zaterdag de Nieuwjaarstraining weer in ‘ere’ herstellen. Vanaf 14:00 uur is er voor alle senioren training. Na afloop is de kantine uiteraard ook geopend.

De afgelopen jaren is de Nieuwjaarstraining wegens diverse omstandigheden van de agenda verdwenen. Nu dus weer terug. Dat het in het verleden een succes was, blijkt wel uit het artikel op deze site uit 2008 en de foto’s.

Op de site stond het volgende:

“Gisteren is voor de blauw/zwarten het nieuwe jaar dan ook echt begonnen. Om 14:30 uur stond de eerste training gepland voor senioren en A-junioren. Onder de bezielende leiding van scheidsrechter Cees D. gingen maar liefst 26 voetballers de strijd aan. Na zo’n 1,5 uur (met kleine pauze) konden de meesten moe maar voldaan de warme douche opzoeken.

Smetje op deze eerste training was de blessure die Martin Huisman opliep. Hij moest samen met dokter Ton de Huisartsenpost nog bezoeken. MH, sterkte.

Om 17:00 uur begon de Nieuwjaarsreceptie. Zo’n 50 ‘man’ waren naar ‘Het Springer’ gekomen om elkaar alle goeds voor 2008 toe te wensen. Het was lang gezellig in de kantine.”

Hieronder nog wat foto’s van toen:

Wij hopen uiteraard dat de Nieuwjaarstraining van 2013 net zo’n succes (of misschien zelfs groter) wordt als in 2008. En dat dit dan vanaf nu weer een jaarlijks terugkerend ‘fenomeen’ wordt op de S.K.N.W.K.-agenda. Tot zaterdag !!