S.K.N.W.K. E1 – morpeth E1(vriendsch.) 4-5

in een zeer vermakeijke wedstrijd hebben beide ploegen er een spektakel van gemaakt….voor de rust een veel sterker sknwk in het begin en marcel had eigenlijk al na tien minuten voor twee of drie nul moeten zorgen,,dat gebeurde niet en aan de andere kant benutte de engelse ploeg dat verzorgt spel liet zien de kansen wel en stond het met rust 0-3..
de tweede helt was totaal anders marcel ging achterin spelen en remco ging diep in de spits spelen,de engelsen konden het even niet volgen en in no time had remco de stand al tot 2-3 terug gebracht.. het werd steeds mooier om te zien en de kansen waren niet te tellen voor beide doelen,,een schitterende combinatie tussen remco en marcel werd door laatst genoemde afgerond 3-3..vier minuten voor tijd passte de hard werkende delano op remco die speelde zn tegenstander uit en legde de bal breed op justin die beheerst scoorde 4-3!
Iedereen knokte voor elke meter,maar dat deden natuurlijk onze engelse vrienden ook ,in de laatse minuut draaiden ze de wedstrijd toch weer op zn kop met twee doelpunten 4-5………al met al een prachtige pot voetbal van beide ploegen die eigenlijk in een gelijkspel had moeten eindigen……….na de wedstrijd bleek dat de jongens zeer goed overweg konden met de engelse jongens en zwaaiden ze zelfs vol overgave de bus uit,,,misschien een revanche in engeland???????????

geschreven door: lambik