S.K.N.W.K. C1 – mevo c1(beker) 2-3

vanavond de tweede wedstrijd voor de beker tegen mevo… een rustigbegin van de wedstrijd waarbij mevo geregeld de linker kant op zocht waar een snelle speler geregeld voor gevaar zorgde,,toch kreeg sknwk de beste kansen in de begin fase..jeroen en tim konden helaas het net niet vinden,,aan de andere kant was het wel raak na een uitgespeelde aanval 0-1….rob kwam in het veld en vanaf toen kwam er vrijwel geen gevaar meer van die kant,,toch net voor rust de 0-2 na een paar aarzelingen van verdedigers en keeper………na de rust werd mevo op eigen helft gepint en ontwikkelde zich een zeer spannende pot,,sknwk ging bij vlagen heel goed spelen en de 1-2 van brendan(een schitterend schot over de keeper)was van grote schoonheid…de druk werd steeds groter op het doel van mevo maar de doelman van de gasten redde een aantal keren bijzonder knap op inzetten van jeroen en aanjager timo….de 2-2 kon niet uitblijven en die kwam er ook,,remco lepelde de bal vanaf 16 meter precies onder de lat achter de kansloze keeper…mevo leek onder de druk te bezwijken maar uit 1 van de zeer weinige tegen aanvallen werd er even niet goed opgelet en kon de linkerspits van mevo toch de 2-3 binnen schieten,,een zware domper zo aan het eind van de match,,toch kwamen er nog enkele kansen maarweer was het de keeper die redde….einde wedstrijd verloren maar gezien het aantal kansen en het vertoonde spel had een gelijkspel minstens verdiend geweest..al met al een hele redelijke pot en dat moet vertrouwen geven voor de comp…

geschreven door: t.hairman