S.K.N.W.K. C1 – GPC C1(competitie) 5-2

eerste cometitie wedstrijd tegen gpc….het vertrouwen wat meegenomen is uit de beker wedstrijden was duidelijk te zien in de eerste helft,,rustig afwachtend ,tegenstander laten komen en verdedigend kort op de man werd de match aangevangen..bij vlagen werd er weer goed gecombineerd en kwam sknwk steeds meer dreigender voor het gpc doel,,na een kwartier rondde jeroen een uitstekende combinatie met broerlief uitstekend af en even later scoorde hij weer na een vlotte aanval 2-0 ,,en tot aan de rust niks weggegeven dus een hele beste eerste helft…….tweede helft zakte het spelpeil zachtjes aan in,,tegenstanders kregen ineens wel ruimte en al snel stond het 2-1,,daarvoor mistte jeroen nog een strafschop…GPC werd steeds geaarlijker en het was maar goed dat jeroen even later de 3-1 kon maken na een misser van hun laatste man..toch werd het weer spannend na slordig verdedigen ineens de 3-2 ,maar de draad werd gelukkig weer opgepakt en in de slotfase scoorden jeroen en djamil toch de zeer verdiende 5-2…een goeie start maar het is zaak om 2 helften lang geconcentreerd te blijven

geschreven door: netebos