S.K.N.W.K. C1 – bevelanders C1(C) 2-1

vandaag de derde wedstrijd al weer tegen het sterk geachte bevelanders..
Het werd een wedstrijd met twee gezichten,,in de eerste helft een superieur sknwk dat op alle fronten beter was dan de tegenstander en werkelijk iedereen een zeer goeie indruk maakte,de meeste duels werden gewonnen en met een aantal uitstekende aanvallen werd het keer op keer gevaarlijk voor het bevelandse doel,, een goeie voorzet van joris werd op de lat gekopt door jeroen,even later een prima actie van martijn die de bal terug legt op brendan ,die wil keihard uithalen maar wordt van achter neer gehaald,,penalty!! en rob de zekere schutter 1-0 ,even later een geweldige knal van timo op de lat,,net voor rust ging jeroen vanaf links op avontuur met gefrommel en op karakter maakt hij prima de 2-0…tweede helft een heel ander verhaal,door de vele blessures en ook door de vermoeidheid bij enkele spelers(eerste helft had veel kracht gekost)werd het een strijd tegen de klok ,,bevelanders kwam steeds dichter bij het doel en kreeg ook kansen,,na geknoei in de verdediging werd al snel de 2-1 gemaakt en het werd steeds moeilijker om de bal voorin te houden,,,na veel geploeter en enig fortuin werd de toch verdiende winst over de streep getrokken,,hopen maar dat volg. week iedereen weer fit is voor de volgende zware strijd bij mevo…….

geschreven door: hairco