S.K.N.W.K. C1 – jvoz c2(C) 2-15

eindelijk de voor iedereen lang verwachte wedstrijd tegen jvoz…\\
met een flink gehavend team gestart wat natuurlijk erg jammer is in deze pot waar iedereen naar uit keek maar wat voor start! een prima sknwk in de eerste twintig minuten wat liet zien aardig wat voetbal in de ploeg te hebben,,het spel golfde heen en weer en nergens was aan tezien dat de bezoekers met grote cijfers zouden gaan winnen, toch kwam jvoz aan de leiding na een hoekschop wat eigenlijk nooit geen doelpunt had mogen worden 0-1..maar daarna was het sknwk dat een uitstekend kwartier had..remco die zijn tegenstander dikwijls de baas was voor rust scoorde met een formidabel afstandschot voor 1-1,,,twee minuten later weer een prima aanval via jeroen die remco alleen voor de keeper zette maar te gehaast over schoot..weer een paar minuten later weer remco die zn tegenstander voorbij vloog maar op de keeper stuitte,,maar in de laatste 7 minuten van de eerste helft ging het totaal mis voor sknwk,,eerst viel de goed spelende brendan uit met een vervelende spier blessure dus weer een vaste kracht minder…in die paar minuten voor rust besliste jvoz het duel door vier keer te scoren na grote fouten in de sknwk defensie,,rust zeer geflatteerd 1-5…de tweede helft moest max op doel en moest remco helaas een paar posities terug om de verdediging te versterken…..maar de tweede helft was er 1 om snel te vergeten..jvoz kon nu wel hun geliefde tik spelletje uitvoeren en sknwk liet zich te simpel naar de slachtbank leiden waardoor de eindstand op een zeer teleurstellende 2-15 eindigde,waar het in de eerste twintig minuten totaal niet naar uit zag..jeroen scoorde nog de tweede sknwk goal uit een prachtige vrije trap…..volgende week proberen om de draad weer op te pakken en deze zware nederlaag snel weg te spoelen,en maar hopen dat iedereen er weer bij kan zijn

geschreven door: p.luis