ssv’65 C1 – S.K.N.W.K. C1(C) 4-2

vandaag naar goes tegen de nummer twee na laatst uit de competitie ssv..het begin van de wedstrijd was weer heel rommelig en de kansen waren op 1 hand te tellen..langzamerhand begon sknwk wat beter te spelen,na twintig minuten ging remco door op een mislukte bal van tim,omspeelde de keeper en zette sknwk op 0-1,,even later een prima pass van de goed spelende djamill op remco die iedereen te snel af was maar jammerlijk alleen voor de keeper in de grond schoot,,achterin was het de gehele wedstrijd veel te onrustig en uit werkelijk de eerste aanval van ssv viel nog een goal ook na zeer slap verdedigen 1-1…….de tweede helft zette sknwk de tegenstander weer onder druk en het wachten was op een doelpunt,maar uit weer de eerste beste uitval scoorde ssv 2-1..gelijk erna een prima voorzet van djamil die tim via de lat en de keeper in het doel werkte 2-2,,daarna was jeroen nog dichtbij een goal maar was ongelukkig met de aanname,de keeper van ssv ranselde ook nog een knal van remco uit de hoek…een ongevaarlijke vrije trap vanaf de zijkant leverde ssv zeer gelukkig de derde goal op en toen kwamen de zeer discutabele minuten van de scheidsrechter,een prima ingreep van timo (hij tikte netjes de bal weg voor zn tegenstander die daarbij viel)werd beloond met een penalty voor ssv 4-2..2 minuten later werd diezelfde timo onder uit gehaald in de zestien GEEN pingel zei de scheids die dus zo een flinke stempel op de wedstrijd drukte en dat was heel jammer in deze sportieve pot……een totaal onnodige nederlaag vandaag waarin wel gezegd moet worden dat er zeker verdedigend vandaag veel te onrustig werd gespeeld,,nog 2 wedstrijden en dan kunnen we zien of we de doelstelling om bij de eerste zes te eindigen hebben waargemaakt

geschreven door: t. oupet