Duiveland C1 – S.K.N.W.K. C1(0) 1-0

de voorlaatste wedstrijd tegen het hoog geklasseerde duiveland….de eerste helft was geheel voor sknwk dat 1 van zn beste wedstrijden tot nu toe speelde..rustig werd de bal rondgespeeld en duiveland kwam er totaal niet aan te pas,,het wachten was op doelpunten maar gingen de ballen er int begin van het seizoen makkelijk in,nu lijkt alles tegen te zitten,,drie keer net naast een knal van martijn op de lat maar hij wilde er niet in…..de tweede helft ging aanvankelijk nog steeds goed maar langzamerhand raakten wat spelers uit de wedstrijd en prompt viel dan ook de zeer onverdiende 1-0 uit een kluts situatie voor het sknwk doel…de laatste tien minuten werd de draad weer opgepakt en kwamen er weer mogelijkheden,maar jammer dat er te vaak de verkeerde keuzes werden gemaakt in het strafschopgebied van de geelhemden…….einde wedstrijd 1-0 verlies,, zure nederlaag waar veel meer in had gezeten,,maar het grootste plus punt was toch het beter verzorgde spel dan de tegenstander die goed weg kwamen met deze overwinning…al met al een hele leuke sportieve pot met bij vlagen heel goed voetbal..

geschreven door: t.haarkwijt