S.K.N.W.K. 1 – WIK 57(V) 5-0

Al vroeg in de morgen werd het veld goed gekeurd, om er drie wedstrijden achter elkaar op te spelen. Dat is vier en een half uur op het zelfde veld. De laatste daarvan was de streek derby SKNWK WIK 57, die om 15.00 uur begon. In de 22ste wedstrijd ging sknwk op jacht naar het 100ste competitie doelpunt.En op record jacht van ongeslagen zijn. In de 7de minuut werd het 1-0 door Emiel Kuyten. Hij mocht het genoegen smaken de 100ste te maken. Uit een stilstaande situatie stond hij na te denken wat zal ik eens doen. Uiteindelijk prikte hij de bal van afstand in de linkerbovenhoek. Twintig minuten verstreken, elke minuut was er een aanval van Sknwk zonder goals. En zonder verdere achterstand kwam Wik het eerste half uur door. De doorgebroken Wesley Goud werd gevloerd. De penalty die hierop volgde werd weer feilloos benut door Maarten Padmos in de 38ste minuut. In de 56ste minuut komt de bal uit een scrimmage voor de voeten van Martin Kiesenberg, die haalt verwoestend uit van de rand en dat was 3-0. Een prachtig doelpunt wat hij verleden week ook flikte uit de tweede lijn. Erwin Nelisse voor Ronald van Vossen en Kees-Jan van Nieuwenhuize voor Sytse Stins komen er in.Van Wik zijde waren er twee schoten op doel echter zonder resultaat. In de 84ste minuut 4-0 door Christissn van Vossen, die hard uihaalde ter hoogte van de stip. En in blessuretijd wist Kees-Jan van Nieuwenhuize de eindstand op 5-0 te bepalen met een harde schuiver van de rand van het strafschop gebied.

geschreven door: Een supporter