S.K.N.W.K. 1 – Chrislandia 1(0) 5-0

De voorlaatste wedstrijd op het Springer ging tussen de kampioen van de vierde klas B SKNWK en Chrislandia. Na anderhalve minuut had het al 1-0 kunnen zijn maar een speler gaf een onnodig laatste tikje en dat was buitenspel. Intellegentie hoort ook bij het voetbalspel. In de negende minuut 1-0 door Christiaan v Vossen op aangeven van Wilco de Valk. Na dertien minuten 2-0 door Wesley Goud door een voorzet van Kees-Jan van Nieuwenhuizen, als in zijn beste voetbaldagen. En 3-0 door Wesley op aangeven van Christiaan, dat was in de 39ste minuut. Uit zes corners in de eerste helft werd niet gescoord en was het 3-0 met rust. En niet ver in de tweede helft worden drie kansen door verschillende spelers gemist. Rond de 70ste minuut zijn er legio kansen maar gescoord werd er niet. Is men tevreden met 3-0? Volgens het veldspel moet er meer in zitten. Sander Uil en Erwin Nelissen komen er in later ook nog Richard v d Sanden. Eindelijk 4-0 door E.D vooraf gegaan door een schot tegen de paal van Wesley in de 85ste minuut. En tegen het einde komt het mooiste doelpunt van de middag. Erwin Nelissen bracht de bal op en lanceerde een super hoge voorzet. Daarmee zette hij Emiel Kuyten in beweging en zeer hoor opspringend kopte hij de 5-0 in de touwen.