S.K.N.W.K. 2 – W.H.S.2(V) 3-6

Het tweede van SKNWK heeft een aantal spelers die nieuw zijn.Doelman Sibren van Leeuwen, verdedigers Wim v/d Wielen,Alex Visser; middenvelders George van Heukelom,Tonnie van de Berge; aanvallers Robbert Padmos en Maurice Pollemans.

De ploegen hielden elkaar in het eerste kwartier in evenwicht. Kans voor Robbert Padmos schoot de bal zo hoog over, in de watergang in die fase van de wedstrijd. Zo rond de 20ste minuut komt SKNWK met 0-1 achter via een oud eerste elftal speler van WHS. Alex Visser moet eraf i.v.b. met een liesblessure. Good old Kees Jan valt in met een goede actie Robbert Padmos zet door en Chris van Vossen tikt de 1 – 1 in. Tegen het eind van de eerste helft wordt oud eerste elftal speler Leon van WHS vrij gespeeld deze scoort beheerst.
( deze Leon heeft al zo’n 500 wedstrijden in WHS 1 gespeeld.)
Vlak na rust al snel 1- 3 door knullig verdedigen, daar zal Tonnie nog veel aan moeten veranderen.WHS scoort de vierde en de vijfde goal steeds volgens het zelfde aanvalsspelletje. Het enige positieve is dat Robbert Padmos na goed doorvechten de 2-5 maakt. Na de zesde goal van WHS scoort hij ook de derde voor SKNWK. Hij was bij elk doelpunt betrokken.
Eindstand: 3 -6 .

geschreven door: Jan de Jonge