Oostkappelle 1 – S.K.N.W.K. 1(B) 2-2

De aftrap in bekerwedstrijd was voor Sknwk. En meteen kon je zien dat ze iets recht wilden zetten. Over heel de wedstrijd gezien slaagden ze daar voor 50 procent in door het gelijke spel. Sknwk ging echt fel van start. Maar oostkappelle dwong al gouw een corner af. En even later nog een. En in de elfde minuut was het ook 1-0. De spelverhouding was in deze fase gelijkwaardig. En dat resulteerde in de 18de minuut tot de gelijkmaker door Chris dus 1-1. Voor beide elftallen waren er kansen. Een vrije trap van Wesley in de 33ste minuut ging maar net over de lat. Ook kwam nu de eerste corner voor Sknwk tot stand. Toch moest de verdediging net voor rust nog een doelpunt toestaan, omdat iemand in vrije positie de bal aan een tegenstander gaf. Meteen zette Oostkappelle de aanval in en dat betekende 2-1. In de tweede helft een overwegend verdedigend Sknwk. Toch wist Wesley in de 50ste minuut na een lange solo de keeper het nakijken te geven 2-2 wat tevens de eindstand was. De verdediging moest werkelijk alle zeilen bijzetten om de stand zo te houden. En keeper Koen had daar een groot aandeel in.