S.K.N.W.K. 1 – Hvv 24(B) 3-2

De laatste wedstrijd voor beide ploegen in een bekerronde waarbij niets meer te halen viel, ging tussen SKNWK en de zondag derde klasser HVV24 uit Hulst. Een promovendus en een degradant uit de derde klasse Zaterdag en Zondag tegen elkaar. Al in het begin een prima voorzet van Emiel, maar slechts twee aanvallers tegen vijf verdedigers. Als je Emiel ziet gaan, loop dan mee over heel de breedte om meer kans te scheppen. Tevens moet dan de middellinie opschuiven om een verdedigende bal terug te krijgen. En mocht dat laatste niet lukken, dan als een haas terug van die middenvelders. Want voetballen is bewegen. En een voetballer die beweegt valt eerder op door zijn medespelers. Na 4min 0-1. 15de minuut 0-2. Uit een corner genomen door Chris scoorde Wilco in de 42ste min de 2-1 binnen. Zonder de vaste waarde van Martijn, Rob, Martin , Sytse, en Richard werd de eerste helft met een kleine achterstand afgesloten. We keken wat de invallers er in de tweede helft van bakten. Ze lieten dus geen doelpunten meer toe. Al was dat ook te danken aan de schutters van Hvv. In de 66ste minuut werd de bal terug gelegd van de achterlijn door Wesley op Chris en die knalde de bal knoerhard in de touwen 2-2 dus. En twee minuten later was het 3-2 maar nu net andersom afgegeven door Chris op Wesley en van buiten de zestien schoot hij zuiver raak. Hvv24 verloor dus ook de laatste wedstrijd. Maar toch speelden ze beter voetbal dan Sknwk. Zij speelden echt verzorgd voetbal, maar verzuimden te scoren.