Bevelanders F1 – S.K.N.W.K. F1(C) 8-2

Omdat Danny en Wouter af moesten zwemmen gingen we met z’n achten naar Kamperland. De eerste helft ging gelijk op tot de 18de minuut.
Toen was de stand nog 1-1, doelpunt van Daan na een goeie voorzet van Jamie. In de laatste 2 minuten scoorde de tegenstander 3x, doordat wij niet (goed) verdedigden.
In de rust spraken we af om nog beter ons best te gaan doen en nog beter te verdedigen. Dit pakte goed uit, want het duurde weer lang voordat Bevelanders scoorde.
Omdat zij 3 wissels hadden en wij geen 1, waren wij op een gegeven moment best wel moe aan het worden, zodat zij toch iets beter waren. Daan zorgde met een lange solo vanaf eigen achterlijn voor de 6-2. Daarna scoorde de tegenstander nog 2x. 8-2.