De A’s staan zich te verzamelen op de parkeerplaats, er staat een harde wind en de regen waait irritant in het gezicht. Als iedereen is gearriveerd gaan we rijden. Gelukkig staat er geen brug open en gaan er geen slagbomen op en neer dus kunnen we in een keer doorrijden.
Gearriveerd op de parkeerplaats zoeken we de club, we staan ongeveer een kwartier tot een half uur te wachten op de sleutels van de kleedkamer.
In de kleedkamers wordt er omgekleed (toevallig!!) als iedereen omgekleed is gaan we het veld op.
Er wordt warm gelopen, eenmaal warmgelopen en warm getikt besluit ikzelf niet mee te voetballen, vanwege een liesblessure, vandaar dat ik het verslag weer schrijf.

Achterhoede: linksback: Lennard, laasteman: Kevin S, voosrtopper: Jeroen, rechtsback: Steven,
Het middenveld: Linkshalf: Max, midmid: Tim, rechtshalf: Joris
Voorhoede: Links voor: Djamil, spits: Stefan, rechtsvoor: Kevin D

De scheidsrechter fluit en de wedstrijd kon beginnen.
Duidelijk te zien is dat S.K.N.W.K. zenuwachtig is, tegenstanders zijn groot en het lijkt er op dat er nog wel wat zal gebeuren in de wedstrijd. Dit is dus ook te zien in het spel, S.K.N.W.K. is vooral bezig met ontwijken of juist hard er in gaan, echt voetbal is het nog niet. De 3e minuut schiet Erwin tegen de wind in snoei hard uit naar Kevin D, Kevin maakt een actie, hij schiet maar mist.
Er wordt uitgeschoten door de keeper en er gebeurd eigenlijk niet veel bijzonders, een klein beetje overtikken maar vooral letterlijk vechten voor de bal.
7e minuut wordt het pas weer spannend, er wordt uitgeschoten door Erwin, vanwege tegenwind en de voet niet goed onder de bal, komt deze moeilijk terecht, bij een tegenstander in de voeten, hierdoor krijgt Zeeland Sport een schietkans, maar gelukkig hersteld Erwin zijn fout door deze bal uit de lucht te vissen.
9e minuut schiet Jeroen de bal naar Kevin D, maar word weggesnoeid door een speler van Zeeland Sport.
Stefan Vermeer maakt kort na deze actie zelf ook een actie, geeft op Kevin D, maar is te scherp.
Verder blijft het eigenlijk wel zo, acties, kansen maar er wil niks in, naast me zit Martijn Backx, met een spons. Pas in de 16e minuut zien we een stukje voetbal, er wordt getikt, Stefan krijgt de bal aangespeeld door Tim, wil schieten, maar wordt onderuit gehaald, nouja, er word een aanslag op hem gepleegd, hij moet een penalty krijgen, de scheids stopt de fluit in zijn mond, maar fluiten doet hij niet. Er word niet gefloten en we hebben dus geen penalty. Dan komt het moment waar we op hebben zitten wachten, Kevin D maakt een loopactie, hij geeft voor, over Stefan Vermeer heen, Djamil krijgt de bal, heeft een halve seconde om na te denken, haalt uit, maar, nee niks maar, hij scoort gewoon even onderkant lat. Iedereen juicht, met Djamil natuurlijk in het bijzonder, het is 0-1 voor S.K.N.W.K.
Er gebeurd weer niks, na dit doel valt het weer even stil, Zeeland Sport krijgt nog een schietkans, maar Erwin stompt met een kracht van ‘’mach3’’ weg.
31e minuut, Kevin D geeft voor op Stefan Vermeer, de bal word afgepakt, er komt een actie uit, een loopactie en een goede afronding, hier kon niemand wat aan doen. 1-1.
Na de aftrap krijgt Zeeland Sport een vrije trap, een hard schot over de muur heen, maar Erwin, die echt te goed aan het keepen is heeft de bal klemvast.
De wedstrijd gaat weer verder, niet heel veel bijzonders.
Steven Padmos is erg goed aan het verdedigen, een soort van tank op het voetbalveld.
Joris komt ook hard in. Wat nodig was bij deze pot voetbal. Het kon nog wel eens gevaarlijk worden. Verder heeft Max ook een aantal keer goed de bal. Lennard is ook aan het vechten. Het is een harde partij.
Dit is ook te zien, ongeveer 43e minuut, Kevin S. heeft bal, schiet te bal weg, ongelofelijk harde aanslag op zijn kuit, vergaat van de pijn, Rob Visscher, de coach, laat zich niet kennen, brengt de waterzak, maar gaat uiteindelijk verhaal halen bij de scheidsrechter, Rob beslist nog even verder te gaan, maar als het zo door gaat zegt hij te stoppen met deze wedstrijd, dan maar geen punten, het team moet niet voor de helft in het ziekenhuis liggen.

Er word gefloten en het is rust, iedereen is boos, een paar grote monden en kreten, verder blijven we redelijk rustig, in de kleedkamer word duidelijk gemaakt dat wij ons niet gek moeten laten maken door de tegenstander, er kan hard gespeeld worden, maar dit was echt te hard.
Djamil en Kevin zijn er nu uit. Martijn en Peter gaan er in.

Het spel is weer begonnen en er gebeurd tamelijk weinig. Er is niks bijzonders tot de 51e minuut.
Jeroen neemt een corner, de bal komt perfect in de pot maar is daar niet benut.
Martijn is weer sterk bezig, vorige week hetzelfde verhaal, hij had er vandaag al een wedstrijd op zitten, maar daar was weinig van te zien.
Verder is het heel de tijd grof spel, maar er is bijna geen een keer gefloten. Laten we zeggen dat er niet volgens de regels werd gehandeld. Een voorbeeld, Stefan wordt opzij gebeukt, hetzelfde verhaal bij Tim. Ze komen allebei op de grond te liggen, dit zegt niks over Tim en Stefan, meer over de tegenstander die er te hard in gaat.
65e minuut valt dan dat tegendoelpunt, je ziet gelijk ontevreden gezichten, nou ontevreden gezichten, ze hangen bijna op de grond. Dit verandert snel als er in dezelfde minuut nog word gescoord door Stefan Vermeer. Het is 2-2.
Kort na de aftrap krijgt S.K.N.W.K. een corner, Jeroen neemt de corner, broeder Martijn kopt deze richting onderkant lat, maar de keeper heeft deze bal.
De 71e minuut, Kevin D geeft bal op Stefan Vermeer, Stefan Vermeer speelt terug op Tim en Tim rost die bal met een bloedgang in het net van de tegenstander.
De 83e minuut nog bijna een tegendoelpunt, maar gelukkig voor S.K.N.W.K. wordt die niet meer gemaakt. 90e minuut, scheidsrechter laat het spel nog 5 minuten door gaan. Het heeft zo veel stil gelegen dat dit ook volkomen terecht was. S.K.N.W.K. gaat met 3 goals en 3 punten en een kreupele Kevin s. naar huis.

Na deze wedstrijd zie je dat je je als team rustig moet houden als er te hard word gevoetbald. Er moet worden gezorgd dat iedereen zichzelf blijft en zich niet gek laat maken door de tegenstander. Je ziet ook dat de spitsen, middenvelders en verdedigers wel op de goed plek staan, de combinaties van Stefan Vermeer en Kevin D waren sterk, terwijl er ook sterk werd verdedigd. Een niet hele sportieve maar goeie pot voetbal.