S.K.N.W.K. 2 – Kruiningen 2(C) 3-2

Ook slechte wedstrijd wordt omgezet in winst

Gisteren moest ook S.K.N.W.K. 2 weer aan de bak. Op het 2e veld op sportpark ‘Het Springer’ was Kruiningen 2 de tegenstander. Zeker geen makkelijke tegenstander, want met één wedstrijd minder gespeeld en 3 punten minder dus qua positie op de ranglijst gelijkwaardig aan S.K.N.W.K. 2.

Al snel bleek dat S.K.N.W.K. 2 de voetballende ploeg was en dat Kruiningen er een beetje de ouderwetse Engelse voetbalstijl op na hield. Veel de lange bal spelen en het fysieke geweld zeker niet schuwen. Altijd lastige tegenstanders, zeker voor S.K.N.W.K.

Na een prima aktie van good-old Tonny v/d Berge die een paar tegenstanders het bos instuurde, was het Martijn Neele die de wedstrijd deed openbreken. De rebound van het schot van Toon lobde hij met een hakje over de doelman van Kruiningen, 1-0.

De wedstrijd werd wat door wat grove charges wat onvriendelijker. S.K.N.W.K.-er Martijn Neele ontsnapte nog aan een veldverwijdering, nadat hij na weer een veel te harde overtreding voor eigen rechter speelde en een natrappende beweging maakte. Gelukkig waren de gemoederen zo gesust.

Kruiningen kwam op gelijke hoogte na slecht verdedigen aan Nieuwerkerksezijde. Toch ging S.K.N.W.K. met een voorsprong de rust in. Een vrije trap werd door iedereen voor het doel verwacht. Echter Tonny speelde slim de geheel vrijstaande Remco Veenboer aan op de 16. Hij pegelde de bal snoeihard binnen, 2-1.

In de 2e helft Léon Goedegebure in het veld voor de toch geblesseerde Neele die niet verder kon. Omdat Oleg Bondarenko moest aansluiten bij S.K.N.W.K. waren de wissels op. Echter hebben we dan altijd nog ‘vlagger Philip’ achter de hand. De coach bleek een gouden hand van wisselen te hebben………..

Nadat Kruiningen eerst nog de 2-2 binnenschoot was het eigenlijk gedaan met de gasten. Met name Tonny v/d Berge bleek een ware plaag voor Kruingen 2. Echter was een vrije trap nodig om opnieuw op voorsprong te komen.

Het was Philip v/d Male die met z’n lengte alle aandacht opeiste. Via hem kwam de bal voor de voeten van eveneeens invaller Goedegebure. Deze schoot onhoudbaar de 3-2 binnen.

Opnieuw winst voor het tweede. Deze keer was het voetballend allemaal iets minder, maar dat heeft uiteraard ook te maken met de tegenstander.

Volgende week mogen de mannen van S.K.N.W.K. 2 naar Zierikzee. Daar wacht de topper tegen M.E.V.O. 2. We zijn weer reuze benieuwd.

S.K.N.W.K. 2; Mike Bakker, Emiel Pollemans, Frank Boere, Jurjen Vermeer, Martin Huisman, Martijn Neele (Léon Goedegebure), Tonny v/d Berge, Martijn Rentier, Remco Veenboer, George van Heukelom (Philip v/d Male), Richard v/d Sande.

geschreven door: Mediumvisor