Bru F3 – S.K.N.W.K. F2(C) 0-4

Heel de wedstrijd in de regen! Een afknapper. Met Zenya op goal de 1e helft waren we een stuk zwakker. Wel waren wij de beste en kwamen we nauwelijks in gevaar. Door goed te verdedigen van Bru kwamen we er niet doorheen. Ze speelden met 2 a 3 man vast achterin. Die jongens schoten de bal weg tot aan middenlijn. Toch hadden wij voldoende kansen om er 1 te maken. Helaas waren Matthijs en Jelle niet snel genoeg met schieten en schoten Stijn en Tim vanuit een moeilijke hoek en te zacht. Het was koud voor die mannetjes. De mannen van Bru waren wel iets groter maar de bal werd vrij makkelijk afgepakt door de jongens zonder Zenya in de 1e helft. Alleen de oplossingen waren wat minder. De 2e helft waren we nog sterker met Zenya en vielen de doelpunten vrij snel. Het overspelen was met vlagen mooi. Zenya scoorde 2x met een solo en Stijn scoorde ook prachtig en bewust in de hoek. Het mooiste teamdoelpunt kwam door overspelen door Stijn op de doorlopende Bas die het sprintduel won van de laatste man en droog over de grond langs de doelman scoorde. In 2x voor de goal vanaf de middenlijn en scoren! De vorige wedstrijd thuis kwam Bru nog met 12 man en speelden we de 2e helft met 8 van ons tegen 10 van hun. Er was duidelijk wat veranderd in de samenstelling bij Bru. Ze hadden er ook maar 7 deze keer. Ik vind dat het iets stroever gaat de laatste weken wat misschien met de regen te maken heeft. F2 heeft toch veel kleine dunne mannetjes. Meer spek eten dus!!!We moeten nog DFS verslaan voor het kampioenschap.Eerst sinterklaasintocht N’kerk volgende week.

geschreven door: Mark van Dijke