S.K.N.W.K. 1 – De Meeuwen(C) 0-3

In de eerste minuut een prachtig schot op de lat van Robbert Padmos. En dat was het enigste wapenfeit in de eerste helft, op een paar moeilijke kansjes na. De ploeg uit Zoutelande kwam steeds beter in hun spel. En na 25minuten was het dan ook 0-1 uit een penalty. Dus daar keken ze weer tegen een achterstand aan. En iedereen weet inmiddels dat ze dat niet meer te boven komen. In de 48ste minuut werd het 0-2. Ver in de tweede helft werd Kristian Bouman vervangen door George van Heukelom.Dus een aanvaller voor een aanvaller als je met 3-0 achter staat. Duidelijk een verkeerde ingreep van de trainer. Maar goed de jongens modderen wel verder. Ook zonder de tweede donderdagse training. Je zou op z`n minst als het regent de jongens bij elkaar roepen voor een theoretische les. Zou dat niet eens nodig zijn? Het derde doelpunt was een grove blunder van keeper Koen de Jonge. Nou ja Romero van AZ ging ook in de fout he. Maar bij SKNWK maken de verdedigers de fouten waar een doelpunt uit voort komt. Slimheid en tactisch vermogen zullen verbeterd moeten worden. En de bordjes thuis, en gasten zullen weer verwisseld moeten worden.Het is een psygologische fout geweest om die bordjes te verwisselen, vooral als ze op het thuisdoel spelen. Nieuwerkerkers houden er van om vanaf daar naar de wedstrijd te kijken. De eerste helft van de competitie zit er op. Volgende week wordt het wedstrijd twaalf en weer thuis tegen Kruiningen. We gaan een klein weekje uithuilen en dan opnieuw beginnen. En wie het weet hoe het dan moet mag het zeggen. Het zou niet verkeerd zijn om in gesprek te mogen gaan met de trainers, wie weet komt daar wel iets zinnigs uit. We wachten af of er actie ondernomen wordt.Pretti9g weekend.