Walcheren C3 – S.K.N.W.K. C1(C) 6-7

vrij onverwachts toch aantreden vanddag op het kunstgras van walcheren. De eerste helft was het weer ongelooflijk slecht, veel wind en de regen met bakken uit de hemel, door doelpunten van Matthijs , Remco Marcel en Martijn was het bij rust 3-4 , slecht en ongeconcentreerd verdedigen zorgde er voor dat walcheren nog in de wedstrijd kon blijven.. in de rust een gebibber van jewelste wat hadden die jongens het koud!!.. Simpele opdracht in de rust, blijf zoveel mogelijk bewegen anders gaat het helemaal niet meer. Het spel veranderde niet veel, verdedigend zat het allemaal niet lekker vandaag en aanvallend werden er zeker nog 6 100% kansen gemist. Dat we door doelpunten van twee maal Martijn en 1 van Remco uiteindelijk met 6-7!! aan het langste eind trokken was eigenlijk het enige positieve nieuws uit deze kille zaterdag. De sfeer zat er desondanks weer prima in na de wedstrijd en we zullen maar denken dat niet elke wedstrijd loopt zoals je graag wil.. Compliment ook voor vlagger Hilbert die tot aan zijn tanga nat was maar ondanks dat toch positief bleef.. volgende week om 11.15 tegen Wolfaartsdijk en hopen op beter weer want hier werd men niet vrolijk van!

geschreven door: t.rucker