MEVO E1 – S.K.N.W.K. E1(C) 6-9

Onze 1 na laatste wedstrijd uit naar MEVO.Op deze zeer natte en winderige zaterdagochtend gingen we naar Z,zee met precies zeven spelers en gingen we de strijd aan.Na een snel doelpunt van MEVO werd er door ons snel tegen gescoord en dit ging over en weer met als resultaat dat we de eerste helft afsloten met een 5-4 voorsprong.En dit allemaal met een bak regen en wind tegen.In de 2e helft was het gelukkig droog en hadden allemaal droge shirts aangetrokken en hadden er weer zin in.We scoorde snel een doelpunt maar de wedstrijd ging aardig gelijk op MEVO kwam steeds goed terug.Aan het eind van wedstrijd liepen we gelukkig uit en was de wedstrijd gespeeld.Het was al met al een verdiende 9-6 overwinning tegen een sportief en leuk spelend MEVO.Sportieve groetjes van JR

Doelpuntenmakers:Julian5,Skip2,Damian2 maal en een ed van Sander.