S.K.N.W.K. F1 – Bevelanders F1(C) 3-7

Ondanks alle regen van de laatste paar dagen ging de wedstrijd tegen Bevelanders wel door. Het veld was goed. Bij Bevelanders dachten de meeste ouders dat de wedstrijd niet doorging en zij kwamen ook maar met 6 spelers naar Nieuwerkerk. In het begin van de wedstrijd speelde we 6 tegen 6 maar al snel was het 0-2 waardoor wij met 7 spelers verder konden spelen. In de 1e helft kregen we veel kansen maar wist alleen Jamie een doelpunt te scoren. Voor de 2e helft hadden we de hoop dat we toch wel meer doelpunten konden maken, we speelden met wind mee en dat zou dus een stuk makkelijker moeten zijn. Bevelanders scoorde nog 5 doelpunten en Danny scoorde nog 2x voor ons. Ook in de 2e helft hadden we heel veel kansen maar meer doelpunten konden we niet scoren.
Nog 1 wedstrijd te gaan en die moeten we tegen Bruse Boys. Tegen dat team was het vorige keer 1-1 dus goede hoop op een goede uitslag. Wel zal er dan veel beter verdedigt moeten worden dan de wedstrijd tegen Bevelanders.

geschreven door: RIchard