Bruse Boys F1 – S.K.N.W.K. F1(C) 1-5

Vandaag de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie en ook de laatste wedstrijd met dit team omdat sommige jongens na de winterstop in de E’jes gaan voetballen. In het koude Bruinisse speelden we tegen de F1 van Bru. Helaas hadden zij maar 7 spelers waardoor wij met 3 wissels langs de kant stonden. Het begin van de eerste helft was rommelig maar duidelijk was wel dat we deze wedstrijd konden winnen. Na ongeveer 10 minuten spelen kregen we een corner die door Daan genomen werd. Via de voet van een tegenstander ging deze er gelijk in, 1-0 voor ons. Daarna kregen we nog een paar kansjes maar alleen Jamie wist nog 1 keer te scoren. Met 2-0 voor gingen we aan de limonade. In de 2e helft scoorde Danny vlak na de rust 3-0 en Jamie maakte er 4-0 van. Bruse Boys kreeg ook nog een paar kansjes en ook zij scoorden 1x. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte Ids ook nog een (mooi) doelpunt door een afstandschot. Door deze 5-1 overwinning hebben we de najaarscompetitie toch goed afgesloten. We hebben een aantal goede wedstrijden kunnen spelen maar een aantal ploegen was te sterk voor ons. Na de winterstop komen er een aantal jongens uit de F2 bij en gaan we weer met frisse moed aan de gang. Nu eerst maandag nog 1x trainen en aanstaande zaterdag zaalvoetballen in Bruinisse.

geschreven door: Richard