S.K.N.W.K. E1 – Zierikzee E1(C) 3-3

Op deze koude zaterdagochtend met een straf windje speelde we onze laatste wedtrijd van de competitie.We wisten dat het tegen Z,zee moeilijk zou worden en dat werd het ook.Bij Z.zee zat er gewoon wat meer voetbal in en kregen daardoor ook meer kansen.Wij kwamen er niet goed uit en Z.zee bleef de bal goed rond spelen Het was dus niet zo vreemd dat Z,zee de rust in ging met een 0-3 voorsprong.We kregen nog wel wat kansjes maar die gingen er niet in.De tweede helft met de wind in de rug ging het een stuk beter. We scoorde vrij snel een doelpunt. Door hard te werken en veel inzet bleven we de druk opvoeren en dat resulteerde in nog twee doelpunten.We speelde de wedtrijd uit en het bleef uiteidelijk bij een 3-3 eindstand waar we heel tevreden over waren.De najaarscompetitie zit er op en ik vind dat we helemaal niet slecht gedaan hebben.We spelen nog twee toernooitjes in de zaal en dan zit het er op.Ik wil iedereen alvast bedanken voor dit voetbaljaar.Groetjes John.