S.K.N.W.K. C1 – Krabbendijke C1(C) 6-3

Vandaag de wedstrijd tegen het stugge krabbendijke dat vorige week WIK verrassend van hun kampioensfeestje afhield. De eerste helft had sknwk het moeilijk , de verdediging was zeer onrustig waardoor krabbendijke herhaaldelijk gevaarlijk kon worden. Zo moest Pascal een bal uit het doel slaan en werd de penalty goed ingeschoten 0-1 geleidelijk aan ging sknwk wat beter spelen , eerst redde de keeper fraai op een knal van Martijn maar even later was hij kansloos op een laag schot van diezelfde Martijn 1-1. even later reageerde Remco zeer attent op een losgelaten bal door de keeper op een schot van Remco zelf 2-1. maar tien minuten voor rust sloeg krabbendijke toch nog twee keer toe , eerst miste heel de verdediging inclusief keeper een bal van rechts en net voor rust verdween een afstandschot van 20 meter onder de lat 2-3 rust… in de rust de verdediging wat veranderd Kilian ging rechtsachter spelen (deed dit prima) Matthijs voorstopper en Colin schoof door naar de aanval. De jongens gaven zelf al aan dat er geknokt moest worden om deze pot te winnen dus hoefde de trainer weinig te zeggen.. Het werd weer zo’n tweede helft om lekker van te genieten. Verdedigend was er nu wel rust en hadden de aanvallers van krabbendijke vrijwel niks meer in te brengen, iedereen was veel feller en het was wachten op doelpunten ,en wat voor doelpunten!! eerst stormde remco vanaf eigen helft langs een paar verdedigers en maakte het prima af 3-3 de druk werd groter en groter en even later kogelde Martijn de bal in het kruis 4-3. Niet teruglopen maar druk blijven geven op hun achterste mannen. Toen de mooiste aanval van de wedstrijd Huib speelde Remco in die tikte in 1 keer door op Yannick (die was ingevallen voor de hard werkende Bryan) die zette in 1 keer voor en Colin schoot de bal precies in de hoek 5-3 . Martijn vond het nog niet genoeg hij pingelde de hele boel dol en knalde van 5 meter raak 6-3 eindstand… DJ Marcel startte de muziek weer op en kon het feestje weer gevierd worden… Wat een veerkracht weer vandaag en ook nog met wonderschone doelpunten. KLASSE JONGENS!!

geschreven door: t.rucker