Kruiningen 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 2-1

Onnodige nederlaag S.K.N.W.K. 2

S.K.N.W.K. 2 heeft het op dit moment niet. Na de winterstop werden er al heel veel punten verspeeld. Tegen Duiveland 2 werd het nog 3-3, maar de laatste twee duels tegen D.F.S. 2 (5-0) en gisteren tegen Kruiningen 2 (2-1) werden verloren. Hierdoor zijn ze de koppositie in de reserve 3e klasse kwijtgeraakt.

Gisteren stond het scorebord na zo’n 85! minuten op 2-1 voor de thuisploeg. Voor de ‘scheidsrechter’ van dienst het moment om af te fluiten, dit tot ontzetting van alles en iedereen. Ook de begeleiding van de thuisploeg gaf aan dat er nog zo’n 5 minuten gespeeld moest worden.

Toch had S.K.N.W.K. 2 de nederlaag enkel en alleen aan zichzelf te danken. Met name de 1e helft speelden teveel mensen uit positie. Beide ploegen leken met de ‘brilstand’ de kleedkamers op te gaan zoeken. Als dan 2 seconden voor de rust de thuisploeg op 1-0 komt, dan loop je weer achter de feiten aan.

In de 2e helft stond het allemaal veel beter bij S.K.N.W.K. Na een prima aanval over links was het Léon Goedegebure die A-junior Stefan Vermeer aanspeelde. Hij schoot knap de 1-1 binnen.

S.K.N.W.K. ging op zoek naar meer, maar moest uitkijken voor de counter. Na opnieuw een discutabele vrije trap voor de thuisploeg stond de helft van de Nieuwerkerkers nog te slapen. De vrije trap werd snel genomen en helaas werd doelman Mike Bakker toen wel weer verslagen, 2-1. Erg zuur, want Mike stond net als zo vaak deze competitie weer een berepartij de keepen!

S.K.N.W.K. kwam deze klap niet meer te boven! Het heeft gestreden voor wat het waard was, maar als er bij ‘1 en 2’ zoveel afwezigen zijn dan kunnen de Nieuwerkerkers niet het voetbal spelen dat ze voor ogen hebben. Tegen tegenstanders die dan fysiek spelen en veel de lange bal hanteren, komen ze dan vaak te kort.

In ieder geval dank aan de invallers uit het 3e en zeker aan de A-junioren Jeroen Backx en Stefan Vermeer! We zullen deze competitie nog vaker een beroep op jullie moeten doen.

Volgende week opnieuw een lastige wedstrijd. Dan is in Goes S.S.V. ’65 3 de tegenstander.

S.K.N.W.K. 2: Mike Bakker, Emiel Pollemans, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Martijn Kik, André Kik, Léon Goedegebure, George van Heukelom, Martijn Neele, Martin Huisman, Wim Voorbeijtel, Jeroen Backx (Stefan Vermeer).

geschreven door: Mediumvisor