S.K.N.W.K. E1 – Yerseke(C) 2-4

Zaterdagochtend om 10 uur met de jongens tegen de koploper Yerseke. De uitwedstrijd stond ons nog goed bij; 13-3 voor Yerseke. We werden daar wel een beetje weggespeeld. Maar nu een nieuwe kans thuis. Je merkte aan Yerseke dat ze er een beetje gemakkelijk over dachten, zo van dat doen we wel even. Maar dat viel vies tegen. Ze gingen slordig met de kansen om en wij groeiden in de wedstrijd. Zij openden met een 0-1. Wij kwamen terug tot 1-1 en zo bleef het maar op en neer gaan. Yerseke maakte 1-2 en dat was ook de ruststand. De tweede helft gaf precies hetzelfde beeld dan de eerste helft; een op en neer gaand spel. Wij maakten 2-2 dus kwamen we goed terug. Zij maakten 2-3 en zo bleef het een heel enerverende wedstrijd. Misschien hadden we op 3-3 kunnen komen als de scheidsrechter een (verdiend) strafschop had gegeven in plaats van een vrije trap. Zo bleef het 2-3 tot Yerseke op het laatste moment nog 2-4 scoorden. Jongens, het was een super wedstrijd waar het publiek erg van heeft genoten en ik ook!