S.K.N.W.K. C1 – Walcheren C2(C) 5-1

Vandaag tegen Walcheren die in de najaars comp. heel goed gepresteerd heeft. Van te voren gewaarschuwt om weer heel fel aan de wedstrijd te beginnen en gelukkig gebeurde dat ook, sknwk zat er kort op en dat was nodig want de walcherse ploeg kon goed combineren zonder overigens erg gevaarlijk te worden. Na een kwartiertje kwam ook sknwk wat meer aan aanvallen toe en na een prima aanval via Colin en Robin scoorde Martijn 1-0. vijf minuten later lag de tweede al in het net na een prachtige diagonale knal van Martijn. Walcheren was een poosje van slag en Remco schoot snoeihard raak nadat Yannick eerst op de doelman stuitte 3-0.Een paar minuten later kreeg Walcheren een penalty na een lichte overtreding van Marcel die goed werd ingeschoten, en een halve minuut later was het aan doelman Martijn te danken dat het niet gelijk 3-2 werd. Twee minuten voor rust kegelde Remco de bal in het dak van het doel na een corner van Martijn en dat betekende een mooie 4-1 ruststand.. De tweede helft was Walcheren het meest in de aanval maar de sknwk defensie deed het ook vandaag weer goed en gaf niet veel weg, 1 keer kwamen ze goed weg toen de paal werd geraakt. Tussendoor besliste Martijn het duel helemaal door een hoekschop van Remco prima binnen te koppen 5-1. Daarmee werd het einde gehaald en ging het ondanks de vele wisselingen toch zeer behoorlijk. De doelstelling om in het linker rijtje te eindigen moet met nog drie wedstrijden te gaan mogelijk zijn zeker als de inzet van de laatste weken gehandhaafd blijft.

geschreven door: t.rucker