S.K.N.W.K. 2 – Kloetinge 4(C) 0-2

Opnieuw nederlaag S.K.N.W.K. 2

Na de winterstop wil het allemaal niet zo vlotten met S.K.N.W.K. 2. Gisteren werd opnieuw een nederlaag geleden. Konden de vorige nederlagen met name nog worden ’toegeschreven’ aan de vele afwezigen, nu was S.K.N.W.K. 2 toch bijna op ‘volle oorlogssterkte’. Al moet gezegd dat Jurjen Vermeer en Tonny v/d Berge, die beiden de meeste duels hebben gespeeld voor S.K.N.W.K. 2 dit seizoen, afwezig waren wegens blessures. Toch een groot gemis!

Kloetinge 4 was de tegenstander op sportpark ‘Het Springer’. Een ploeg die S.K.N.W.K. 2 tijdens de eerste competitiewedstrijd nog trakteerde op een 8-1 nederlaag! Nu waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar de gasten waren doeltreffender. Hierdoor stond na 90 minuten 0-2 op het scorebord.

Door de andere uitslagen in de reserve 3e klas blijft het dringen bovenin. Door de overwinning van gisteren mengt ook Kloetinge 4 zich nog om het kampioenschap. Het worden voor veel teams nog spannende weken.

Tijdens de eerste helft van het duel tussen S.K.N.W.K. 2 en Kloetinge 4 brak een ‘ regenbuitje’ los boven ‘Het Springer’. Dit was niet in het voordeel van het veld en dus zeker niet van het voetbal. Weinig kansen, al had Oleg Bondarenko een goede kopkans namens S.K.N.W.K. Met 0-0 gingen beide ploegen om de thee.

In een droog reserveshirt kwam S.K.N.W.K. 2 terug voor de 2e helft. Helaas ook nu geen goed voetbal. Wel een paar kansen, maar na een slippertje achterin bij S.K.N.W.K. was het Kloetinge dat profiteerde, 0-1.

Vlak voor het einde van de wedstrijd nog een counter voor Kloetinge 4 waarmee ze de wedstrijd op slot gooiden, 0-2.

Omdat Duiveland 2 niet wist te winnen van ’s Heer Arendskerke 2 is S.K.N.W.K. 2 nog steeds in de race. Al zijn ze hierbij afhankelijk van andere ploegen en dan zullen ze uiteraard zelf wel alles moeten winnen!