S.K.N.W.K. C1 – Zierikzee C1(V) 5-1

Op het laatste moment toch een oefenpot kunnen regelen tegen zierikzee na afzeggingen van ssv en smerdiek. Onder prima omstandigheden werd een leuke wedstrijd gespeeld waarin zierikzee de eerste helft sknwk nog aardig bij kon benen. Na een mooie solo en even zo’n mooie schuiver van Remco kwam sknwk aan de leiding maar zierikzee kwam voor rust nog langszij na een inschattingsfoutje van Martijn. De tweede helft zoals zo vaak het tempo weer wat naar boven en de doelpunten konden niet uitblijven. Na een voorzet van Marcel frommelde de uistekend spelende Justin de 2-1 binnen en even later was het diezelfde Justin die een schitterende aanval via Remco en Kilian prima afrondde. Remco scoorde via de paal de 4 1 en net voor tijd bekroonde Kilian zijn goeie optreden met een doelpunt . eindstand 5 1. Een nuttige oefenwedstrijd met het oog op de wedstrijd van volg week tegen topper Kruiningen die al om 9.30 uur op het programma staat.

geschreven door: t.rucker