Colijnsplaatse Boys 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 0-2

Voetbal is toch echt voor de zaterdag!

Op een doordeweekse avond een potje voetballen. Dit moest, omdat we afgelopen weekend (i.v.m. de vele afwezigen bij het 1e) geen team op de been konden brengen. Om 18:10 uur (viel niet tegen!) vertrokken we richting Colijnsplaat. Daar aangekomen nog geen kantine open en zelfs de kleedkamers waren nog op slot.

Na een (te) korte warming-up dan eindelijk de wedstrijd. ‘Colijn 2’ is al gedegradeerd en S.K.N.W.K. 2 heeft nog een miniem kansje op het kampioenschap.

Er ontspon zich een gezapig potje voetbal op een zeer dramatisch veld. Het gras was ook nog niet gemaaid, dus de bal wilde niet rollen. S.K.N.W.K. had wel de beste kansen, maar met name een enkeling vergat de bal op het juiste moment af te spelen en koos voor eigen succes. Vandaar 0-0 met de rust.

Emiel Pollemans en Remco Veenboer wisselen in de rust voor Carlo v/d Maas en A-junior Stefan Vermeer.

Al na 2 minuten slaat het noodlot toe. Carlo v/d Maas gaat volledig door zijn knie en blijft kermend van de pijn liggen. Hij moet zich laten vervangen met een naar zich laat aan zien ernstige knieblessure. A-junior Kevin Schiettekatte komt hem vervangen.

Overigens komen deze A-junioren volgend seizoen naar de senioren en zij zullen zeker niet misstaan in S.K.N.W.K. 2. Beiden speelden een puike wedstrijd. Iets waar anderen gisteren zeker een voorbeeld aan konden nemen.

Na een prima aktie van good-old Tonny v/d Berge is het zelfs A-junior Stefan Vermeer die dan eindelijk de score opent voor de Nieuwerkerkers. Hij zorgt in de rebound, nadat hij eerst op de keeper schiet, voor de 0-1.

Het slotakkoord is nog voor de blauw/zwarten. Het is George van Heukelom die de score verdubbeld en zorgt voor de 0-2.

Wedstrijd op snel te vergeten! As. zaterdag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Dan is op sportpark ‘Het Springer’ D.F.S. 2 de tegenstander.

Door de overige uitslag van gisteren (Apollo ’69 2 won met maar liefst 1-8 van D.F.S. 2) en het programma van as. weekend (de nummer 1 Duiveland 2 en nummer 2 Apollo ’69 2 spelen tegen elkaar) is de kans op een kampioenschap voor S.K.N.W.K. 2 helaas verkeken.

S.K.N.W.K. 2: Mike Bakker, Emiel Pollemans (Carlo v/d Maas (Kevin Schiettekatte)), Martin Kiesenberg, Kees-Jan van Nieuwenhuize, Léon Pollemans, Martijn Neele, George van Heukelom, Tonny v/d Berge, Léon Goedegebure, Richard v/d Sande, Remco Veenboer (Stefan Vermeer).

geschreven door: Mediumvisor