S.K.N.W.K. C1 – Bruseboys C1(0) 6-4

Heerlijk voetbalweer vanavond voor een oefenpot tegen tweedeklasser Bru.De eerste tien minuten een slap sknwk dat dan ook terecht op een 0-2 achterstand werd gezet. Iedereen schrok wakker en besefte dat er wel voor gestreden moest worden voor een goed resultaat. Remco die het eerste kwartier elke bal inleverde maakte na een kwartier knap de bal vrij en kogelde de bal keurig in de bovenhoek 1-2. sknwk ging door en even later was het weer remco die na slecht uitverdedigen van bru de bal keihard inschoot 2-2. Bru dat fysiek de mindere was moest terug en na een scrimmage voor het doel maakte lau er net voor rust 3-2 van. . De tweede helft gebeurde er een poos bitter weinig, Bru kwam weer beter in de wedstrijd en na geklungel in de defensie( te vaak vanavond) scoorde men de 3-3. Vrijwel gelijk na de aftrap maakte Martijn in de rebound 4-3 en weer vier minuten later scoorde Yannick vanaf rechts de 5-3. Dat het intussen nog geen 10-3 stond was een klein mirakel want de grootste kansen werden verpruts. Remco scoorde beheerst 6-3 na een teruggelegde bal van martijn en Bru maakte verdiend nog een vierde goal. eindstand 6-4 na een leuke pot voetbal.

geschreven door: t.rucker