S.K.N.W.K. 1 – Veere 1(C) 0-3

In het begin een aardig overwicht voor Veere. Maar dan in de 7de minuut een aanval van SKNWK waarbij Wilco de Valk op de keeper stuitte. Dan corner maar de inzet was te laag. Weer een klein kansje voor Stefan Vermeer. Veere maakt nog net geen doelpunt. Goed geschoten van Robert Padmos maar net naast.Uit een vrije trap kopt Rene Verschoor net naast.Dan 36ste minuut een penalty voor SKNWK. Maar ook dat buitenkansje werd gemist door Robert Padmos dat deed hij al eerder. Na zes minuten blessuretijd bleef het tot de rust 0-0. Kevin Schiettekatte was ingevallen voor Stefan Vermeer, en deed dat de hele tweede helft goed.Veere blijft het betere van het veldspel houden. Kristian Bouwman staat niet op z`n plaats en dat is te zien aan z`n spel. Aardig offensief van SKNWK.Dan corner maar geen kans. Schot Rene Verschoor in handen keeper. Dan een mooie redding van keeper Maik Bakker. Wilco ver buiten spel. En dan gaat de defensie in de fout en werd het in de 61ste minuut 0-1. Weer zo`n onbenullige trap van Martijn Rentier.Plaats een bal toch zuiver?. 66ste minuut 0-2. Nu komt de klasse van Veere boven water. Want twee minutwn later is het 0-3. Slappe inzet van Oleg Bondarenco op de keeper na een goede voorzet van Wilco de Valk. Martijn Backx er in Wilco er uit.Goede kopbal van Leon Goedegebure werd net over getipt door de keeper. De eerste nederlaag is dus weer een feit. Dan gaan ze volgende week op bezoek bij de Meeuwen in Zoute- lande.De trainer daar heeft ambities. Hij wil bij de bovenste vijf ploegen eindigen. En ook graag een periode winnen.Er zijn twee welkome versterkingen bij gekomen. Maar zou de elftal kommissie niet eens gaan praten met Toon v d Berg. Wat hij in het tweede presteerd kan hij ook in het eerste. En dat is een verdediging lam leggen. Misschien hoef je hem maar een kwartier mee te laten doen,en dat is net genoeg om het verschil te maken. En het gaat toch om de doelpunten.Veel succes Gerard.