S.K.N.W.K. A1 – Bruse Boys A1(B) 1-10

Op zaterdag 4 september speelden we de eerste wedstrijd van dit seizoen. Dit was een bekerwedstrijd uit tegen Bruinisse A1. Na een aantal goede trainingen te hebben gehad reisden we vol vertrouwen naar Bruinisse af.

We begonnen de eerste helft zeer zwak. De inzet was niet 100%, de aansluiting liet vaak te wensen over en ook de coaching van speler tot speler kon stukken beter. We hebben nog wel wat kansjes gehad, maar op basis van de eerste helft waren we echt kansloos. Een aantal keer leek het net prijsschieten voor Bruinisse , omdat verschillende spelers elke keer hun man lieten lopen. We gingen met een 5-0 achterstand de rust in.

In de kleedkamer zijn we goed aangepakt. Er werd verteld dat het om teamwork gaat in het voetbal. Niet klagen om pijntjes en dergelijke, maar gewoon voor elkaar willen vechten. We zagen de tweede helft dan maar weer als een wedstrijd op zich, die we uiteraard beter probeerden te doen dan de eerste.

De tweede helft ging ook wel een stuk beter dan de eerste gelukkig, maar veel slechter dan de eerste helft kon het ook niet. Er was iets meer aansluiting en ook de coaching onderling ging iets beter. We kregen nog een aantal kansjes, maar helaas scoorden we niet. De enige goal die wij dan nog ‘kregen’ was een foute kopbal terug op de keeper die ongelukkig het net raakte.

De spelers van Bruinisse wilden echt voor elkaar werken wat bij ons niet echt te zien was. De tweede helft verloren we dan uiteindelijk met 5-1. Een beter resultaat als de eerste helft, maar nog steeds waardeloos. Jammer dat het op zo’n manier moet, want we werkten gewoon niet voor elkaar. Ik hoop dat het in de komende wedstrijden beter gaat, want zo is het voor niemand leuk.

Ik denk dat een aantal van ons maar is bij zichzelf moeten nagaan of ze het wel echt leuk vinden, want als je de inzet zag vandaag leek het daar niet op. Jammer.

geschreven door: Martijn Backx