S.K.N.W.K. E2 – MEVO E3(C) 8-2

Net als vorige week nu weer tegen Mevo, alleen nu thuis. Toen 0-6 winst, nu 8-2 winst. Dus weer met 6 doelpunten verschil gewonnen. Het verschil met vorige week is dat het nu een stuk moeizamer ging en dat Mevo gemakkelijk met de rust 4-2 voor had kunnen staan. Ik denk dat we er iets te makkelijk over dachten en daarom te veel aan het pingelen waren en te weinig mee terug verdedigden, zodat Mevo een paar keer alleen voor onze keeper Joerie kwam, maar verzuimde om te scoren.
Daarmee is gelijk 1 van onze belangrijkste spelers genoemd. Na goed keeperswerk in de eerste helft was hij de spelbepaler in de tweede helft, en scoorde ook weer zijn doelpuntje. Danny keepte de 2de helft ook zeer goed trouwens.
Je ziet als we onze taken goed uitvoeren dat we een heel goed team hebben en elke week beter worden.
5-1: Joerie begint aan een solo vanaf eigen helft en scoort;
5-2: Slecht meeverdedigen, waardoor de goed verdedigende Dennis en Julia tegen te veel Mevo spelers kwamen te staan;
6-2: Goed combinatie voetbal van William, Wouter, en Daan, waardoor Jamie scoorde;
7-2: Daan pikt zijn doelpuntje mee met een leuke actie en bekeken schot;
8-2: Jamie zijn derde van de ochtend en gelijk de eindstand van 8-2.
Nu 2 weken rust en dan vol goede moed verder met winnen en goed en sportief voetbal.