S.K.N.W.K. F2 – Zierikzee F2(C) 5-3

Vorige week hebben we uit tegen Zierikzee F2 gespeeld en met 2-8 gewonnen! vandaag was het de beurt aan Zierikzee om naar Nieuwerkerk te komen en hadden ze een kans op revanche, maar helaas voor Zierikzee hebben ze de kans niet benut. wij hebben vandaag weer gewonnen, nu met 5-3!!
De Jongens en 2 meiden hadden er zin en vertrouwen in na vorige week, dit konden we dan ook binnen 2 minuten verzilveren voor de eerste goal van Max.
Thomas had voor de wedstrijd gezegd dat hij wou proberen of hij ook vanaf de zijkant kon scoren, nou dat kan ie . binnen de 10 minuten was het dus 2-0.
we hebben 12 spelers dus moeten veel wisselen om iedereen te laten spelen. hierdoor zit niet iedereen gelijk in het spel en kon Zierikzee 2 kansen benutten en kwamen ze op 2-2.
Na een paar aanmoedigingen om niet met gelijkspel de rust in te gaan zag Max een kans om 3 man voorbij te spelen en de keeper te passeren, 3-2 ! en rust.
In de 2de helft was het Thomas die binnen 2 minuten het doel van de tegenstander wist te bereiken en te scoren.
Zierikzee wist hierna na nog 1 keer door onze verdediging door te dringen en de stand op 4-3 te zetten.
In de laatste minuten kregen wij nog een corner waar Zierikzee helaas een eigen doelpunt uit scoorde.hiermee kwam de stand op 5-3 te staan.