Zierikzee E3 – S.K.N.W.K. E2(C) 2-5

Vandaag stond de wedstrijd tegen Zierikzee op het programma. De heenwedstrijd hadden we met 4-3 gewonnen dus goede hoop op een leuk resultaat. Maar…..we misten vandaag maar liefst drie spelers. Jochem, Dennis en William konden niet meespelen en daarom moesten we een beroep doen op Tim vd Cingel van de F1. De 1e helft was een matte vertoning. Aanvallend gebeurde er niet zoveel maar Zierikzee kreeg ook weinig kansen. De kansen die ze kregen werden gestopt door Julia, die een goed stond te keepen. Toch scoorde Zierikzee de 1-0, na slecht verdedigen ging de bal bij Julia door haar benen. Vlak voor de ranja was er een scrimmage voor de goal en de bal belande bij Tim voor z’n voeten…schot…doelpunt.
Na de rust schoten we uit de startblokken. Daan brak op links door en schoot de bal hoog in de goal. Daarna gingen de jongens erin geloven, er werd harder gelopen, fanatieker meegedaan en dan zag je ook terug in de score. 3-1 en 4-1 door (weer Tim). Zierikzee kwam nog even dichterbij (4-2) en schoot ook nog op de lat. Gelukkig maakte Joerie de 5-2 zodat de rest van de wedstrijd uitgespeeld kon worden. Al met al een goede vertoning. Er werd redelijk goed overgespeeld (soms iets te veel) en op het eind van de 1e helft leek de E2 wel Barcelona. Het balletje werd even rondgespeeld of het niets was.
Aanstaande maandag gaan we wel trainen op balbezit want soms werd de bal iets te makkelijk zomaar weggeschoten zonder dat er gekeken werd of er iemand vrijstond.

Tim, bedankt voor je inzet en 3 goals vandaag, Cecil, bedankt dat we Tim mochten en Peter………ondanks jou afwezigheid wisten we toch te winnen.

Scheids : goed gefloten
Toeschouwers : soms luidruchtig (maar wel sportief) aanwezig
Temperatuur : best fris voor de tijd van het jaar.
Eind beoordeling : trainer tevreden

geschreven door: Richard