S.K.N.W.K. 1 – Colijnsplaatse Boys 1(C) 4-0

SKNWK 1- Colijnsplaatse Boys 1 (4-0).Dan nu weer het derde bedrijf nummer 19 van de 22.In de eerste minuut een knal van Robbert Padmos recht op de keeper. In de vierde minuut corner voor Colijnsplaatse Boys, maar geen gevaar.Een minuut later ook een corner voor SKNWK, ook zonder kans.In het eerste kwartier zijn beide ploegen in evenwicht.Maar langzamerhand krijgt SKNWK de kansen.Want weer een hard schot van Robbert maar de keeper slaat de bal weg.Een paar jongens in de achterhoede plaatsen nog al eens een balletje mis.Martijn Neele is te gejaagd. Dus balverlies.Net buiten de zestien werd Wilco gevloerd.En de vvrije trap werd benut met een harde schuiver door Stefan Vermeer.(1-0) in de 27ste minuut.Na een half uur is SKNWK veel gevaarlijker. En voor de derde keer mag Robbert het doen.Het was in de 36ste minuut. Hij speelde zich vrij en met een harde knal op kniehoogte passeerde hij de keeper van C.B nu wel.(2-0). En enkele minuten later kwam ook de (3-0) op naam van Robbert.En na 45 minuten staat er een verdiende 3-0 op het scorebord.Wat een weelde.Even in de tweede helft mist Robbert alleen voor de keeper.Daar moet door iedereen op getraind worden.En dan missen 2man en schiet Martin Kiesenberg hoog over.Jongens verprutst nu niet z`n mooie voorsprong hoor je langs de lijn.C.B zet alles op alles,met veel regelvoordeel.SKNWK laat zich te veel terugzakken.Wilco weer gevloerd en uit de vrije trap scoort Martin Kiesenberg in de 63ste minuut de (4-0). Dan mooie kans voor Leon Goedegebure maar hij schiet naast.Op weg naar de goal werd Robbert gevloerd, en dat betekende het tweede geel voor C.B.Het was een zonovergoten middag met een mooie revanche En drie punten erbij.En nog belangrijker de concurentie verloor ook.