VCK 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 5-1

VCK won met gemak de 21ste competitie wedstrijd van SKNWK met
5-1. In het begin veel middenveldspel van beide partijen.Uit een vrije trap waar de keeper veel moeite mee had op de inzet van Robbert ging de bal corner. Maar deze bracht niets op.
Weer vrije trap voor SKNWK maar geen goal.Na 15 minuten nog blanke stand.SKNWK gaat krampachtig verdedegen.En dat komt ze na 21 minuten op (1-0)te staan. Nu vrije trap Robbert maar over het doel.Tien seconden later ook een vrije trap maar dat betekende (2-0).De jongens van VCK zijn veel rapper in hun bewegingen.Vrije trap de vierde maar zonder inspiratie.Gele kaart voor VCK.En op slag van rust werd het ook al (3-0).Enkele jongens van SKNWK waren de eerste helft drie keer aan de bal.Dat geeft aan in wat voor situatie SKNWK verkeert.Wanneer de trainer de hele wedstrijd staat te roepen hoe het moet,en men voert het niet uit,dan zit het niet tussen de oren.Als toeschouwer kon men zien dat de nummers 7en 8 van VCK de spelverdelers waren.Dus dan moet je deze jongens extra bewaken.Al snel na de hervatting kwam er een kleine opleving want het werd (3-1) door Robbert op aangeven van Wilco.Maar dat was dan ook het enige wapenfeit van deze twee spelers.Keeper Bakker reageert traag.Hij grabbelt maar, maar kondigde gelijk de (4-1)aan.En in de 79ste minuut blunderde hij opnieuw zodat de (5-1) een feit was.Natuurlijk lag het niet alleen aan de keeper.Allemaal hadden ze een aandeel aan deze verliespartij op een na.Als er een voor ging vanmiddag dan was het Sander Uil wel.Hij won veel duels.Maar alleen kon hij die twee ook niet altijd onder bedwang houden op het middenveld.Het wordt tijd dat er versterking komt ook al spelen ze waarscheinlijk volgend seizoen in de vierde klas. We zijn benieuwd, want andere clubs uit de regio zitten niet stil om spelers naar zich toe te halen.