Smerdiek 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 2-6

Smerdiek- SKNWK 2-6

De jongens van Nieuwerkerk nu gestoken in het oranje scoorden er lustig op los.Een heel verschil tenopzichte van het Nederlands-elftal.En hoe.Smerdiek gestoken in de bekende SKNWK shirts, kregen een pak slaag van de oranje mannen. Al reeds na 50 seconden opende Robert Padmos de score( 0-1).Wat een opsteker voor het op een aantal plaatsen gewijzigde elftal. Hierna moest keeper Matthijs Verstrate een aantal keren goed ingrijpen wat allemaal goed afliep. Een goed opgezette aanval door Sander Uil resulteerde in de 15de minuut in een tweede treffer nu was de maker Wilco de Valk. (0-2)En een minuut later konden de Nieuwerkerkse Supporters weer juichen want Robert Uil maakte de derde. (0-3)Op dat moment verdedigde Oleg Bondarenko goed mee. Dan een opgelegde kans voor Steven Padmos maar op de keeper geschoten. Dan werd het in de 35ste minuut (1-3). Weer een mooie kans maar Wilco schiet naast. Nog net voor rust de eerste gele kaart voor SKNWK. Rust stand (1-3). Zo maar net na rust maakt Oleg er (1-4) van. Hij ronde een prima voorzet van Steven Padmos een paar meter voor de doellijn af. In het verdere verloop komen wisselspelers
in het veld van SKNWK. Robert Padmos speelt zich keurig vrij, geeft dan een voorzet maar die werd niet afgerond. Eerste bal kontact van Remco v d Berg was goed en later meerdere malen. Oleg is er al lang uit, als Robert Padmos zijn tweede maakt en daarmee de stand op (1-5) brengt. Met nog 20 minuten te gaan werd het in de 75ste minuut (1-6 en weer door Robbert die hiermee een hattrick verrichtte. Hij omspeelde op links een paar man om dan de bal in de lange hoek te schuiven (1-6). Dan komt SKNWK goed weg als de bal met veel geluk toch in de handen komt van Matthijs. Maar ondanks een ervaren verdediger komt de thuisclub ook nog op (2-6) wat uieindelijk de eindstand werd. En omdat de concurentie twee punten morste staan SKNWK en z`n trotse trainer na zes wedstrijden met 18 punten bovenaan.