Kogelvangers 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 0-1

Kogelvangers – SKNWK 0-1

Verkennend voetbal van weerskanten. De thuisclub is wel iets in de meerderheid of meer balbewust. Na 12 minuten eerste kansje voor SKNWK. Scheidsrechter in conflikt met de bank van de thuisclub. Uit vrije trap van de rand scoort kogelvangers niet. Er zouden nog veel vrije trappen volgen. Eerste geel voor SKNWK. Dan krijgen de blauw – zwarten een kans maar de inzet was te slap. Ook geel voor Kogelvangers. drie corners voor de thuisploeg. Een gelukje voor SKNWK, want een speler van KV schiet naast op een leeg doel. Dan houdt de buitenspelval SKNWK van een doelpunt af. Vrije trap voor SKNWK op de rand maar niet treffend. Met 5 minuten in blessuretijd breekt de rust aan. De eerste helft waren de ploegen echt in evenwicht met 0-0. In de tweede helft weer geel voor KV. Dan zet SKNWK de thuisploeg volledig onder druk. Stefan Vermeer en Robbert Uil lanceren voortdurend voorzetten. En in een tijd van enkele seconden mist Wilco de een na de andere kans vlak voor de doellijn. er moest een verdediger aan te pas komen om SKNWK aan een doelpunt te helpen. De voorzet van Robbert Uil mocht er wezen. En een verdediger kon maar een kant op en dat was in eigen doel tikken. Maar Kristian Bouman zat met z`n voet ook dicht bij de bal. Met nog 31 minuten te gaan verplaatste het spel zich op de helft van SKNWK. En toen kwamen de bezoekers onder druk. De scheids stopte er mee en ging de kleedkamer in om na vijf minuten weer terug te komen. Hij kon het gezeur aan z`n kop even niet aan. SKNWK zette alles op alles om de drie punten mee naar Nieuwerkerk te nemen. En dat is ze met kunst en vliegwerk goed gelukt. Leon Goedegebure voor Kristian Bouwman, Remco v d Berg voor Stefan Vermeer, Martijn Neele voor Robbert Uil. Deze verse krachten moesten rust in het spel brengen achterin. Maar dan zien we Martijn Neele van die onnodige weg is weg trappen en kopballen geven die geen enkel effect sorteerden. Maar met z`n allen hebben ze het toch gefikst. De steeds weer opkomende Rene Verschoor bediende heel goed geplaatst de spitsen. Over de hele linie was SKNWK toch de betere ploeg. Want Kogelvangers kreeg vooral in de tweede helft geen echte kansen. Dus winst verdiend.