MZC ’11 F3 – S.K.N.W.K. F2(C) 4-16

Het zat er al een poos aan te komen dat we kampioen zouden worden, maar vandaag was de wedstrijd dat we officieel kampioen zijn geworden.
Na 7 wedstijden zijn de jongens nog ongeslagen en hebben ze een doelsaldo opgebouwd van maar liefst 88 goals. Super niet meer normaal!!

Net als in de voorgaande wedstrijden hebben we vandaag weinig tot geen weerstand gehad.het duurde dan ook geen minuut voordat de eerste 2 doelpunten van Thomas een feit waren.
hierna viel het beetje spanning dat de jongens hadden van de schouders en konden ze helemaal los gaan.enige nadeel van zoveel scooren is dt je de verdediging een beetje laat versloffen.maarja wie wil er nou met zo’n puntenfestijn achterin of zelfs op goal staan ?

Hierdoor wist zierikzee aan het einde van de eerste helft toch 2 keer ons doel te vinden.
In de 2e helft ging de punten regen onverstoord verder en kwamen we mede door 1 eigen doelpunt van Zierikzee op een eindstand van 16 !
Na de penalty’s hebben de jongens een heuse kampioensbeker in ontvangst genoemen en zijn we met zijn allen in de kantine op Nieuwerkerk Friet en frikandellen gaan eten !

De jongens hebben allemaal hun stinkende best gedaan om dit resultaat te halen en hebben het echt als team gedaan, niemand uitgezonderd!
We zagen vanmorgen zelfs dat de bal soms nog wel 2 of 3 keer werd overgespeeld terwijl ze al vrij voor de goal stonden. en er werd meer overgespeeld dan we soms op zodagavond voorgeschoteld krijgen.

Alle jongens van F2 van harte gefeliciteerd ! uitstekelbaars !

geschreven door: Hugo