S.K.N.W.K. 1 – Kloetinge A1(V) 3-0

Het A1 elftal van Kloetinge kwam op bezoek bij het eerste elftal van SKNWK. De bezoekers verloren met 3-0 van de vierde- klasser. Maar de jongens of de junioren lieten niet zomaar over zich heen lopen. Zij waren het die uit een vrije trap hard op de paal schoten. Maar wat later schoot SKNWK op de lat, en uit de terug springende bal schoot Robert Padmos op de paal. Dat alles na tien minuten. Daarna golfde het spel op en neer, met de beste kansen voor de thuisclub. En zo kon het gebeuren dat Martijn Backx na zich vrij te hebben gespeeld op de keeper schoot en uit de rebound het zelfde spelletje speelde maar nu vanaf de zestien onhoudbaar in de rechter benedenhoek de score opende. (1-0).Het was zo rond de 36ste minuut. Even later kon keeper Verstrate een foutje snel herstellen.Maar het veld was ook niet best.Want een klein polletje en men maait over de bal heen.Het mag ook niet zo zijn dat Matthys de hete adem in z`n nek voelt van de konkurentie. Ruststand 1-0 wat dus wel een beetje mager was. Het duurde tot de 80ste minuut voor het (2-0) werd door een niet te missen kans van Stefan Vermeer. Daar ging een overstap van Wilco aan vooraf dat is voetbal. Niet veel later kreeg Stefan precies een zelfde kans maar nu schiet hij naast. Hij wil het net als z`n voorzetten keihard doen. Gericht spelen is misschien beter op z`n plaats. En in de 88ste minuut maakte Robert Padmos die er steeds beter begint in te komen na de lange winterstop er (3-0) van wat tevens de eindstand was, van een oefenpartijtje die uitstekend geleid werd door de scheidsrechter. Het laatste vriendschappelijke potje werd dus gewonnen.Nu volgende week het echte werk in de Competitie.IJs en weder dienende gaan de mannen uit naar Vrederust. Een ploeg die echt niet onderschat mag worden. Nou ja we zien wel wat er de afgelopen wedstrijden bijgeleerd is om ten uitvoer te brengen.