Kloetinge F7 – S.K.N.W.K. F3(C) 2-2

Een redelijk gelijkopgaande wedstrijd dus een terechte uitslag. In de 1e helft kwamen zij aardig in de buurt van onze goal maar de verdediging ruimde alles goed op. Niels en Thomas stonden hun mannetje. Lars bleek een prachtig uittrappende keeper te zijn wat we al wisten natuurlijk. Met counterachtig voetbal kwamen steeds meer richting hun goal. Met een lange solo van niels den haan die overgenomen werd door Jesse en passeerde en prachtig hoog in de goal afmaakte. 1-0. Op het einde van de 1e helft grote vebazing alom. Onze Lucas scoorde bijna. hij punterde op de binnenkant paal en Jesse kwam daar een schoenlengte te kort voor 2-0. Kloetingen heeft een aantal sterke voetballers in het team. De 2e helft Thomas op goal omdat hij een blaar had. Helaas kan Thomas niet uittrappen. Onze verdedigers gaven ook ruim baan aan kloetinge dus die maakte al snel 1-1 en 2-1 voor kloetinge na mindere uittrappen van thomas. Lars is een goede speler maar hij kan aardig keepen. helaas ontbreekt het ons aan een goede keeper. Vorige week mede daardoor verloren. Deze week geven we eigenlijk weer 2 doelpunten weg. Toch was dat de verdienste van kloetinge want die kwamen sterk uit de startblokken na de rust. Gelukkig van Abdulai in zijn gewone doen en speelde prachtig naar Jesse die soleerde en schoot 2-2 binnen. Gejuich van de harde kern. Jesse liep nog op goal maar werd onderuit geslide. Daar werd ook nog de bal gespeeld. Wesley liep in de laatste minuten recht op de keeper en werd onderuit getrapt zonder de bal te raken op 8 meter voor de goal. Scheidrechter liet helaas door spelen. Daar moeten we ons niet te druk over maken, maar dat had misschien de 3-2 kunnen zijn. Toch een prachtige spannende wedstrijd gezien. Jesse heeft iets meer steun nodig voorin en we hebben een keepersprobleem. Deze speelde ze een beter wedstrijd en dat komt omdat het geen kluitjes voetbal was en ze toonden meer inzet. Mooi schouwspel!

geschreven door: mark van dijke