Colijnsplaatse Boys E1 – S.K.N.W.K. E1(C) 1-0

Vandaag de uitwedstrijd in Colijn. De thuiswedstrijd was met 4-3 gewonnen dus we wisten dat het moeilijk zou worden. En dat werd het ook.
In de eerste helft een paar kansjes van Colijn maar Daan wist vrij makkelijk de 0 te houden. Wij hadden heel veel pech door een bal op de lat (Vrije trap van Danny) en een schot op de paal van Wouter. Daardoor 0-0 met de rust. Om kans op het kampioenschap te houden was winst eigenlijk nodig. Na de rust ging het spel weer op en neer, we kregen een aantal kansjes waarvan Joerie de beste. De keeper redde alleen uitstekend.
Door een rommelgoal werd het 1-0 voor Colijn en dat bleef het ook. Jammer voor ons maar iedereen had zijn best gedaan dus wat kan je nog meer vragen van de spelers?
Op naar de laatste wedstrijd tegen Mzc. Als we die winnen is er nog steeds een kansje op het kampioenschap maar daar zal ook geluk voor nodig zijn.

geschreven door: richard