S.K.N.W.K. 1 – alliance(C) 8-1

SKNWK -Alliance 8-1

Na het optreden van de pupil van de week trapte SKNWK af.Corner voor de thuis ploeg.Na 6 Minuten 1- 0 door Martijn Backs.Mooi opgevangen en weggedraaid dan had hij een vrij veld voor doel.Mooie combinatie tussen Backs en v d Berge de laatste maakt er 2-0 van in de 12de minuut. Kans voor Robbert Padmos maar naast.Maar in de 31ste schiet Padmos de 3-0 binnen. Daarna krijgen de bezoekers een stafschop en was 3-1. In de 46ste Minuut werd het 4-1. door Backs, Wilco gaf een assist van rechts.In de 56ste minuut 5-1 door ja wie anders Backs, van verre uittrap keeper. In de 60ste minuut werd het 6-1 door Padmos.7-1 door Remco v d Berge.Hij Passeerde 3 man en loste daarna een hard schot.De mooiste goal van de wedstrijd. Geel voor een alliancer omdat hij de bal wegtrapte.Dan in de 81ste minuut tekende Martijn Backs ook nog voor de 8-1. Een gradieuze overwinning.

geschreven door: Een Supporter