S.K.N.W.K. 1 – Veere 1(V) 6-5

Deze wedstrijd was rijkelijk voorzien van doelpunten.Vooral van SkNWK.Waaron van de thuisclub omdat SKNWK moeilijk scoort althans in het verleden.Maar er liep een jongen in het veld,we zullen zijn naam nog niet noemen die verleden jaar in het tweede elftal ook aardig heefd gescoort.Maar nu het wedstrijd verloop:De wedstrijd was amper tien minuten oud toen SKNWK al tegen een achterstand aankeek van 0-2.Maar SKNWK kwam terug en nu was het binnen een half uur gelijk 2-2.Veere wist nog een keer te scoren voor de pauze en was het weer 2-3.Maar SKNWK wist dat twee keer te doen.Zodat de rust inging met een 4-3 voorsprong. En niet ver in de tweede helft weer een doelpunt voor de thuisclub en dat betekende 5-3. Dan een eigen doelpunt voor Veere dan werd het 5-4. Maar de marge van 1 doelpunt verschil blijft.SKNWK maakt er weer een 6-4. En de laatste in voor Veere zodat de wedstrijd eidigde in een 6-5 overwinning voor de blauw-zwarten.