S.K.N.W.K. 1 – ZSC `62(C) 1-3

Met een verzwakt elftal wist ZSC`62
na zoveel jaren te winnen thuis van
SKNWK.In de begin fase gaat het nog aardig,maar na tien minuten was het al 0-1.Nog een kans maar op de lijn gered door de gasten.De scharendijkenaren voeren de boventoon.En dit zou de hele wedstrijd zo blijven.Zij hebben er na toegeleefd.Robert Padmos vier keer gevloerd in de eerste helft en een keer een vrije trap daarvoor.Tweede helft.Een klein offensief van SKNWK.Penalty voor de bezoekers en de stand is o-2. Vrije trap voor ZSC.Het is allemaal voor ZSC.DAn een schot Robert maar de keeper met een safe slaat de bal tot corner. Schot Robert tegen de paal zo in handen van de keeper. Weer een speler van SKNWK gevloerd.Stefan Vermeer is ongelukkig met de bal aan te nemen keer op keer.Robert gevloerd.ZSC maakt er nog een 0-3.Wilco maakt er ook nog een eindstand 1-3.