S.K.N.W.K. 2 – Bruse Boys 2(V) 1-7

Leuke oefenpot, beschamende cijfers !!

Anders dan de uitslag doet vermoeden (1-7) was de oefenwedstrijd gisteren tussen S.K.N.W.K. 2 en Bruse Boys 2 een leuke oefenwedstrijd. De blauw/zwarten waren zeker niet minder, echter grove persoonlijke fouten en een paar ‘dodelijke’ counters van ‘Bru’ zorgden voor een veel te grote en onnodige nederlaag.

In de 1e helft werd het maar liefst al 0-5 (!!). De 1e goal was een assist van S.K.N.W.K. op een speler van Bru die simpel kon binnenwerken. Nummertje twee was een terugkopbal van KJ op keeper Robbert Wandel, echter deze was hem iets te machtig.

S.K.N.W.K. 2 deed via Martin Kiesenberg iets terug. Hij schoot de bal die door Toon v/d B. vanaf de achterlijn met buitenkantje links (waar anders mee) werd terug gelegd binnen. Echter de ‘grens’ van Bru vlagde onbegrijpelijk voor buitenspel. Maar goed, bleef dus wel 0-2.

Toen ging Bruse Boys weer verder. Het was zuiver in buitenspel positie, maar grens ‘Dibbus’ keek tegen de zon in en zag het dus helaas niet, dat ze zo door konden lopen en simpel scoren, 0-3. Uit een terechte pingel (vasthouden in de 16) werd het zelfs 0-4, waarna ook simpel de 0-5 kon worden aangetekend.

In de 2e helft scoorde Yannick v/d Cingel dan nog wel de eretreffer voor S.K.N.W.K. 2. Maar omdat Bruse Boys 2 ook nog 2x scoorde was de eindstand uiteindelijk 1-7.

Een soort ‘dejavu’ voor S.K.N.W.K. 2 van de eerste competitiehelft. Gewoon lekker meevoetballen, maar zelf niet (veel) scoren en heel simpel tegendoelpunten binnenkrijgen. Ja dan verlies je met grote cijfers.

Positief was gisteren de jeugd die meespeelde. Justin de Bruine, Yannick v/d Cingel en C-junior Julian van Nieuwenhuize (idd. de zoon van) lieten zien een versterking te (kunnen) zijn voor het 2e. Dat is (op den duur) nodig ook, met een aantal ‘ouwe bokken’ in de geledingen.

Na de wedstrijd was het overigens nog lang gezellig in de kantine.

A.s. zaterdag eventueel nog een oefenwedstrijd voor ‘ut twidduh’ tegen M.Z.C. ’11 2.

Dick Bruijnesteijn

geschreven door: Dick Bruijnesteijn