Leeuwedorpse Boys – S.K.N.W.K. 1(C) 3-2

Lebo-SKNWK 3-2
Wat waren die jongens van Lebo er op gebrand om deze wedstrijd te winnen.Telkens weer liepen ze de verdedeging er uit.Dat resulteerde in 25 minuten voor een riante voorsprong van 3-0 voor de thuisclub.SKNWK kwam nog voor de pauze terug met een eigen doelpunt.Na de thee was SKNWK veel in de aanval.De trainer ging het elftal omzetten.Martijn Neele kwam er in als rugdekker een goede keus.Robbert Uil verhuisde naar de linksbuitenplaats een verkeerde keus.Een speler die puur rechts is hoort niet hoort niet op links.Robbert had op rechts meer zuivere voorzetten kunnen geven.Maar waarom niet eerder ingegrepen.En v/d Cingel op links. Wat ze ook probeerden ze kregen de bal er niet in.Maar het was Martijn Backx die in blessuretijd als nog de bal langs de keeper kopte dus 3-2.Waarom geen 5-3-2 formatie dus een extra verdedeger.Nu liggen ze eruit.WAnt ZSC 62 is kampioen.