S.K.N.W.K. E2 – Patrijzen E2(B) 6-3

Vandaag stond de halve finale op de agenda voor de jongens.
Ze moesten spelen tegen een onbekende tegenstander de Patrijzen E2.
Het was deze dag niet echt lekker voetbalweer maar de jongens vol goede moed het veld op.
De eerste helft hadden we een flinke bries tegen maar door het positiespel viel al snel het eerste doelpunt.1-0 voor de boys.
Maar de tegenstander maakte handig gebruik van de meewind en een lange bal naar hun spits en de stand was weer gelijk 1-1.
Toch bleven onze jongens hun eigen spel spelen en lieten goed de bal rondgaan.
We kregen best wel wat kansen maar de keeper van de Patrijzen deed zijn uiterste best om zijn doel schoon te houden en dat lukte behoorlijk maar sommige kansen waren ook voor hem te veel.
Dus de 2-1 lag ook in de touwen voor ons.
Maar wederom ontsnapte de snelle spits aan onze verdediging en deze ronde de kans goed af 2-2.
Na deze teleurstelling gingen we toch weer volop in de aanval en via vele voeten en mooie steekballen viel de 3-2 voor ons.
We hoopte met deze stand naar de thee te gaan maar een klein beetje hulp van onze zijde en de stand stond weer gelijk 3-3 was de ruststand.
Na de rust en windje mee kwam onze tegenstander niet meer in hun spel want de lange ballen kwamen niet meer aan en we gingen vroeg storen in hun opbouw.
Dus we kwamen verdiend op voorsprong4-3.
Maar de koek was nog niet op de 5-3 en de 6-3 volgden snel en de buit was binnen op naar de finale.
Deze stand was gezien het wedstrijdbeeld wel terecht, weer een mooie overwinning van de schijnbaar onverslaanbare E2.
Toch ook een compliment nar de tegenstander want ook deze hadden een mooie pot gespeeld alleen ze kwamen iets te kort .
Nou jongens op naar de finale op 7 JUNI te Bruinisse en wat deze uitslag mag zijn jullie hebben het zeer goed gedaan.
Wees trots op deze prestatie en alles wat erbij komt is extra.
Ps.: komen jullie 7 juni ook naar Bruinisse om de boys aan te moedigen? Dit hebben ze wel verdiend!!!!

geschreven door: Supporter